top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Assassin’s Creed wordt 15 jaar en geeft vandaag het startschot voor tal van festiviteiten

De festiviteiten van 15 buitengewone jaren van geschiedenis en gedeelde passie zijn begonnen. Een gratis weekend van Assassin’s Creed Origins luidt de festiviteiten in en de komende maanden kunnen spelers verassingen, samenwerkingen, beloningen, community-activiteiten en méér ontdekken. Bij deze gelegenheid willen we spelers de mogelijkheid geven om het maximale te halen uit alle Assassin’s Creed-games, van Assassin’s Creed Valhalla tot aan de eerste Assassin’s Creed.

Deze festiviteiten zijn vandaag samen met de community van start gegaan via onze speciale website assassinscreed15.com en onze livestream op Twitch twitch.tv/ubisoft en YouTube https://youtu.be/7fqkMF2Jp6s. De Assassin’s Creed-teams hopen dat de community zal genieten van deze vieringen en nodigen alle spelers uit om zich in september bij hen aan te sluiten om de toekomst van Assassin’s Creed te onthullen tijdens een zeer speciaal evenement.
Spelers krijgen toegang tot nieuwe gratis content in Assassin’s Creed Valhalla, dankzij de ondersteuning van Year 2, met de terugkeer van festivals, het Mastery Challenge Pack 2, de Armory-functie en nieuwe grotten om te verkennen. Ook kunnen spelers deze zomer gratis deelnemen aan Odin’s rogue-lite geïnspireerde reis naar de spectaculaire regio Nilfheim met de nieuwe gamemodus The Forgotten Saga, die een nieuwe kijk biedt op de gameplay. Fans kunnen zich aan het einde van het jaar verheugen op nog een laatste verrassing, waarbij de Assassin’s Creed-teams de laatste episode van het verhaal van Eivor onthullen als gratis hoofdstuk voor alle spelers.

Assassin’s Creed Origins is sinds kort speelbaar in 60 fps voor zowel Xbox Series X|S als PlayStation 5 en introduceert van 16 tot 20 juni een gratis weekend. Spelers preloaden vanaf vandaag de game via https://freeweekend.ubisoft.com/assassins-creed-origins.

De passie van de teams om geschiedenis toegankelijker te maken voor een groter publiek heeft de laatste vijf jaar geleid tot drie opusen van de Discovery Tour-franchise. Om de toegang tot leren te vergemakkelijken, introduceert Ubisoft een standalone versie van Discovery Tour: Viking Age voor consoles, Stadia en pc, die vanaf nu verkrijgbaar is. Voor meer informatie, ga naar: https://assassinscreed.com/discoverytour.

Om het 15-jarig bestaan van Assassin’s Creed te vieren, wordt er elke week een game in de kijker gezet met nieuwe content, beloningen en interactieve ervaringen voor alle fans. Om te beginnen zijn er nu verschillende sets Assassin’s Creed Origins-tattoos en een Marine Pack beschikbaar in Assassin’s Creed Valhalla. Voor meer informatie, ga naar: assassinscreed15.com.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page