top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Assassin’s Creed Valhalla onthult details post-launch contentplan

Het Assassin’s Creed Valhalla post-launch contentplan bevat onder meer een Season Pass met twee grote uitbreidingen en veel gratis seizoensgebonden content, waaronder in-game events, nieuwe gebouwen voor je nederzetting en verschillende gamemodi. Daarnaast krijgt ook Asssasin’s Creed Valhalla een Discovery Tour, de educatieve tool waarmee spelers de wereld van de game zonder conflicten verkennen, die beschikbaar is in 2021.


Met de Season Pass duiken spelers dieper in het verhaal van Eivor, met twee grote verhalende uitbreidingen en een exclusieve missie. De Season Pass is los verkrijgbaar, maar is ook onderdeel van de Gold, Ultimate en Collector’s Editions van Assassin’s Creed Valhalla. De Season Pass geeft spelers toegang tot de volgende content:

  • The Legend of Beowulf quest: Een exclusieve missie waarin spelers de gruwelijke waarheid achter de legende van Beowulf ontdekken. Deze missie is vanaf de lancering van Assassin’s Creed Valhalla speelbaar.

  • Uitbreiding 1 – Wrath of the Druids (voorjaar 2021): In dit avontuur reizen spelers af naar Ierland waar zij de geheimen achter een eeuwenoude cult van druïdes ontrafelen. Omgeven door Gaelische mythen en folklore, moeten spelers zich een weg zien te vechten door het Ierse landschap om macht te verzamelen onder de Gaelische koningen.

  • Uitbreiding 2 – The Siege of Paris (zomer 2021): Tijdens dit avontuur krijgen spelers de kans om de meest ambitieuze Vikingstrijd ooit te herleven: de aanval op Parijs. Infiltreer de stad, neem de Seine over, ontdek vijandige geheimen en vorm strategische verbonden om de toekomst van Eivors clan veilig te stellen.Daarnaast krijgen alle spelers toegang tot enorm veel gratis seizoensgebonden content. Ieder seizoen duurt drie maanden en brengt nieuwe content met zich mee, gericht op gameplay- en wereldontwikkeling voor alle spelers. Het eerste seizoen lanceert in december 2020 en introduceert de volgende content:

  • Toevoegingen aan de nederzetting, waaronder een nieuw gebied en een traditioneel Yule festival.

  • River Raids, een nieuwe gamemodus die spelers een nieuwe uitdagende manier van raiden biedt.

  • Introductie van rangen voor de Jomsviking, de speciale Viking-luitenants die vrienden en andere spelers uit de community rekruteren. Hoe hoger de rang van een Jomsviking, hoe meer zilver spelers verdienen wanneer deze gerekruteerd wordt door iemand anders.

  • Daarnaast bevat elk seizoen nieuwe skills, vaardigheden, wapens en uitrusting, evenals nieuwe cosmetische items voor Eivors nederzetting, schip, paard en raaf.

Het tweede seizoen van Assassin’s Creed Valhalla lanceert in maart 2021 en introduceert een nieuwe gamemodus, een Jomsviking-update en nog veel meer. Meer informatie over het derde en vierde seizoen volgt op een later moment.

Assassin’s Creed Valhalla is vanaf 10 november verkrijgbaar voor PC, PS4, Xbox One en Xbox Series X, vanaf 19 npvember ook voor PS5.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page