top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Assassin’s Creed Valhalla lanceert op 10 november

Assassin’s Creed Valhalla is vanaf 10 november verkrijgbaar voor Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PS4 en PX. Assassin’s Creed Valhalla en Watch Dogs Legion zijn Ubisofts eerste lanceringstitels voor de Xbox Series X | S en zijn alsook verkrijgbaar voor PlayStation 5 bij de lancering van deze console. Watch Dogs Legion is daarentegen vanaf 29 oktober verkrijgbaar voor Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PS4, en PC. Ook gaan beide games onderdeel zijn van UPLAY+, Ubisofts abonnementsservice.

Met beide releases die beschikbaar zijn voor de lancering van de nieuwe Xbox Series X | S, biedt Ubisoft spelers de kans om de next-gen game-ervaring te beleven met twee van de meest iconische franchises. Door gebruik te maken van de geavanceerde features en kracht van de nieuwe consoles, ontketent Ubisoft de diepte van zijn open werelden op ongekende manieren en toont het zijn toewijding aan het ontwikkelen van meeslepende games.Met de Xbox Series X | S profiteert Assassin’s Creed Valhalla optimaal van de verbeterde graphics, waardoor spelers de kans krijgen om de open wereld van Noorwegen en Engeland tot in het kleinste detail te ervaren. Op Xbox Series X draait Assassin’s Creed Valhalla op 60 FPS in volledige 4K-resolutie.

Watch Dogs Legion profiteert daarintegen met de nieuwe Xbox Series X | S volledig van de hardware-versnelde raytracing. Van Piccadilly Circus met zijn gigantische digitale schermen tot de neonlichten en hologrammen van Camden High Street, de kracht van realtime raytraced reflecties brengt een nooit eerder gezien niveau van realisme naar een stedelijke speeltuin.

Bovendien benutten Assassin’s Creed Valhalla en Watch Dogs Legion ten volle de kracht van de consoles door spelers een hogere resolutie en verbeterde schaduwkwaliteit aan te bieden. Beide games profiteren eveneens van een directe opslag, waardoor snellere laadtijden en een soepelere wereldervaring worden gegarandeerd.

Ten slotte maken Assassin's Creed Valhalla en Watch Dogs Legion gebruik van de Smart Delivery-technologie. Door deze technologie is het voor spelers mogelijk de game eenmalig aan te schaffen en op zowel de Xbox One als op de Xbox Series X | S te spelen vanaf 10 november 2020. Tevens ondersteunt de Xbox One en Xbox Series X | S cross-save op beide games, zodat spelers hun voortgang van het ene platform naar het andere kunnen behouden.


Comments


bottom of page