top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Assassin’s Creed Valhalla kondigt releasedatum aan voor eerste uitbreiding en lanceert Ostara Season

De eerste grote uitbreiding voor Assassin's Creed Valhalla, Wrath of the Druids, is verkrijgbaar vanaf 29 april 2021. Daarnaast introduceert het tweede seizoen ‘Ostara’ exclusieve verhalende content en in-game events die voor alle spelers toegankelijk zijn. Het nieuwe seizoen trapt vandaag meteen af met een tijdelijk in-game event, genaamd Ostara Festival, waarin spelers nieuwe uitdagingen voltooien en beloningen verdienen.Het Ostara Festival, de eerste update van het nieuwe seizoen, vindt plaats in Ravensthorpe en is beschikbaar tot 8 april. Spelers ontdekken verschillende festiviteiten rond het thema Pasen, waaronder:

  • Decoreren van de nederzetting

  • Minigames waarin spelers drinken, boogschieten en vechten

  • Drie nieuwe quests waarin Eivor geniet van een eierenjacht en de viering van de meikoningin, en de nederzetting moet beschermen tegen nachtgeesten

  • Drie nieuwe vaardigheden: Fearless Leaper laat Eivor een valaanval op vijanden uitvoeren en de Ravens Loot- en Loot Food-vaardigheden verhogen Eivors efficiëntie wanneer hij van dichtbij of van op afstand vecht

  • Exclusieve beloningen, waaronder decoraties voor de nederzetting en aanpassingsitems


Om het festival te ervaren, moeten spelers Engeland hebben bereikt en de verhaallijn van Grantebridgescire of Ledecestrescire hebben uitgespeeld. Het festival trapt automatisch af wanneer spelers hun nederzetting bezoeken. Om daarnaast toegang te krijgen tot de activiteit van de meikoningin, moet de nederzetting van spelers wel niveau 3 hebben bereikt.

Ook introduceert de eerste update van het nieuwe seizoen nieuwe visuele aanpassingsopties voor Eivors uitrusting, beter bekend als transmogrification. De oorspronkelijke stats blijven ongewijzigd zodat spelers hun build behouden en hun innerlijke Viking in stijl ontketenen. Zodra spelers een wapen of uitrusting vinden, kan de visuele weergave worden uitgerust - mits het item dezelfde categorie bevat - in ruil voor zilver door een bezoek te brengen aan de smid in Ravensthorpe.

Om de Assassin's Creed Valhalla-community te vieren, krijgen spelers Altairs Outfit, de Yule Gear Set, cosmetics en 300 opalen volledig gratis. Spelers claimen de beloningen door naar de Animus Store te gaan.

Ostara krijgt nog twee nieuwe updates met content, waaronder:

  • Mastery Challenge: Een tweede update voegt een nieuwe gamemodus toe die voortbouwt op de core combat van Assassin’s Creed Valhalla. Een meester arriveert in de nederzetting en inspireert Eivor om te trainen en uitdagingen te perfectioneren om ook een meester te worden.

  • Extra beloningen

In Wrath of the Druids, verkrijgbaar vanaf 29 april, reizen spelers af naar Ierland waar zij de geheimen achter een eeuwenoude cult van druïdes ontrafelen. Omgeven door Gaelische mythen en folklore, moeten spelers zich een weg zien te vechten door het Ierse landschap om macht te verzamelen onder de Gaelische koningen. De Wrath of the Druids-uitbreiding is onderdeel van de Season Pass, maar is ook los verkrijgbaar.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page