top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Assassin’s Creed Valhalla bestverkopende Assassin’s Creed ooit

Assassin’s Creed Valhalla is de bestverkopende Assassin’s Creed-videogame ooit na de eerste week. Daarnaast is Assassin’s Creed Valhalla de bestverkopende PC-game van Ubisoft ooit, met recordverkopen op de Ubisoft Store. Dit succes volgt na de lovende kritieken van experts en spelers, immense kijkcijfers en interactie op Twitch en YouTube, en de jarenlange inspanning van het ontwikkelteam achter Assassin’s Creed Valhalla om te laten zien wat de next-gen consoles in huis hebben.



Spelers hebben in de releaseweek van Assassin’s Creed Valhalla niet stilgezeten. Samen hebben ze meer dan 4 miljoen kilometer afgelegd, hebben ze hun nederzettingen uitgebreid met meer dan 55 miljoen gebouwen en hebben ze meer dan 3,5 miljoen dobbelpotjes Orlog en meer dan 1,8 miljoen drankspelletjes gewonnen.

In Assassin’s Creed Valhalla, ontwikkeld door Ubisoft Montreal, leiden spelers Eivors clan van Noormannen, nadat zij verdreven zijn uit Noorwegen door eindeloze oorlogen en afnemende grondstoffen in de negende eeuw na Christus, over de ijzige Noordzee naar het rijke, maar gebroken Engeland. Spelers beleven de meedogenloze vechtstijl van Vikingkrijgers met een vernieuwd vechtsysteem dat spelers de mogelijkheid biedt om in beide handen een ander wapen te hanteren. Tevens introduceert de game tal van nieuwe features, waaronder raids, het uitbouwen van een nederzetting en toegang tot tal van uitrustingsmogelijkheden om haar, tatoeages en meer aan te passen. Politieke allianties, strijdbeslissingen en dialoogkeuzes beïnvloeden de wereld van Assassin’s Creed Valhalla, waardoor spelers beslissingen moeten afwegen om hun thuis en de toekomst van hun clan te beschermen.

Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page