top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Apex Legends zaait onrust met Chaos Theory Collection Event

Om de langverwachte release van Apex Legends voor Nintendo Switch te vieren, organiseren EA en Respawn Entertainment het Apex Legends Chaos Theory Collection Event. Vanaf de release op 9 maart tot 23 maart brengt het Chaos Theory Collection Event een ode aan Caustic - de beruchte, moorddadige wetenschapper van de Outlands. Het event voegt een serie wijzigingen en nieuwe manieren toe om de populaire battle royale-game te spelen.

Spelers staat het volgende verwachten:  • Caustic Town Takeover - Met de gloednieuwe Caustic Treatment komen spelers een nieuwe dominante muizenval tegen, met veel hoogwaardige loot die alle Legends tijdens de zoektocht naar de glorieuze kaas verleidt. Het bouwwerk moet voorkomen dat de lekkende brandstof van de Crash Site de oceaan bereikt, en spelers moeten de giftige vloeistof in het centrum van de faciliteit aftappen om tijdelijk toegang te krijgen tot vier gouden loot items die in kooien zijn vergrendeld.

  • Ring Fury Escalation Takeover - De “Ring Fury Escalation Takeover” is een nieuwe gamemodus, het is een variatie op de klassieke Battle Royale-mode. De Takeover introduceert een of meer Ring Flares op de map binnen de huidige ring. Spelers die vast komen te zitten in de Ring Flare incasseren schade die gelijk is aan de schade die wordt toegebracht door de ring van de huidige ronde. Spelers kunnen ook een nieuw item inzetten: de Heat Shield, een beschermende koepel die het dodelijke effect van de ring korte tijd over de barrière laat vloeien. Heat Shields bevinden zich in een gloednieuw Survival Slot dat de keuze tussen normale loot en situationele hulpmiddelen probeert te elimineren.

  • Chaos Theory Collection Event - Dit event bevat een beloningenpad met gloednieuwe items die je kunt verdienen. Denk hierbij aan Legendary Kraber en EVA-8 wapenskins, dagelijkse beloningen en uitdagingen, en een gloednieuwe set met 24 thematische, exclusieve cosmetische event items. Alle 24 items kunnen gedurende het hele event direct worden gekocht (met Apex Coins of Crafting Metals) en zijn verkrijgbaar in Event Apex Packs. Spelers die alle 24 event items verzamelen, verdienen de Bangalore heirloom. Na het event is de heirloom voor iedereen beschikbaar via heirloom crafting.

  • No-Fill Matchmaking - Een nieuwe manier om solo te spelen, waarbij je zonder squad naar de geselecteerde playlist wordt gestuurd. Deze feature biedt spelers veel creatieve kansen om de game op hun eigen manier te spelen.

Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page