top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Apex Legends viert feest met Holo-Day Bash 2020

Apex Legends komt alvast in kerststemming met een vrolijk tijdelijk Holo-Day Bash-evenement, dat loopt vanaf vandaag tot 4 januari. Dit jaar vieren we feest met de terugkeer van de tijdelijke Winter Express-modus en de introductie van nieuwe cosmetische winteritems. We nodigen spelers ook uit om mee te doen aan een gloednieuw beloningenpad en te profiteren van de acties van deze maand, inclusief gloednieuwe Legendary Loba, Revenant en Spitfire Skins

Bekijk de volledige lijst hieronder (en controleer hem twee keer) voordat je jezelf in de Arena stort:

  • De terugkeer van de tijdelijke modus: Winter Express - De trein is terug in World’s Edge voor Winter Express, en deze keer is het niet het enige voertuig dat in de vallei afdaalt; er vliegen ook nieuwe bevoorradingsschepen uit Kings Canyon rond de bevroren explosie op de grond. Daarnaast zorgt Derailment, een nieuw treinstation, voor meer variatie met flankeermogelijkheden vanwege de unieke rotatie. Al deze wijzigingen resulteren in een aanzienlijke verkorting van de lange respawn-tijden tussen ronden die spelers vorig jaar plaagden.  • Gloednieuw prijzenpad - De Holo-Day Bash van dit jaar bevat een beloningenpad met gloednieuwe unlockables: nu verkrijgbaar t/m 4 januari. Spelers kunnen beloningen verdienen, zoals Horizons Epic Absolute Zero-skin, door eenvoudigweg het spel te spelen.

  • Een maand vol acties - Elke week (tot 4 januari) heeft de direct purchase shop een nieuwe actie, inclusief gloednieuwe Loba, Revenant en Spitfire Legendary skins. Naast de terugkerende tijdelijke ijzige kerstskins kunnen spelers nieuwe skins kopen die hun debuut maken op dit evenement, zoals Loba's Crystalline Perfection.

Meer informatie over Holo-Day Bash 2020 is te vinden in het Apex Legends-blogbericht hier.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page