top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Anno 1800 onthult Season 3 Pass

Anno 1800 onthult een Season 3 Pass met 3 nieuwe DLC’s en 3 exclusieve ornamenten. De Season 3 Pass nodigt spelers uit om havenhandel en toerisme te ontdekken en om grote stadsgebouwen te beheren. De eerste DLC van de Season 3 Pass, Docklands, is vanaf 23 februari beschikbaar op Windows PC.
Met de Season 3 Pass ervaren spelers een nieuwe manier van exporteren en het bevorderen van hun steden dankzij het modulaire warenhuisdistrict, tourbussen en wolkenkrabbers. De Season 3 Pass bevat de drie volgende DLC’s die in 2021 worden uitgebracht:

  • Docklands: Spelers transformeren hun stad door een modulair warenhuisdistrict te bouwen en exporteren zeldzame goederen om hun economie te stimuleren. Docklands is beschikbaar vanaf 23 februari.

  • Tourist Season: Spelers vermaken hun bezoekers met verrijkende activiteiten en heerlijke gerechten uit de beste restaurants. Tevens zetten spelers een tourbusnetwerk op om de toerisme-industrie te bevorderen.

  • The High Life: Spelers krijgen de kans om te leren hoe ze een grote stad vol wolkenkrabbers moeten beheren en hoe ze veeleisende burgers tevreden houden met nieuwe commerciële goederen en winkelcentra.

Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page