top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Anno 1800 DLC ‘Tourist Season’ nu verkrijgbaar

De tweede DLC van Anno 1800 Season 3, Tourist Season, is nu verkrijgbaar voor Windows PC. In Tourist Season bouwen spelers bruisende toeristische hotspots in hun stad met nieuwe gebouwen, openbaar vervoer, een gloednieuw monument en nog veel meer.

Nieuwe toeristen vinden luxueuze accomodaties terug in nieuwe hotels, waaronder nieuwe bars, cafés en restaurants. Deze bieden voordelen aan inwoners in de buurt, gebaseerd op gerechten die gereserveerd worden. Spelers kiezen welk voedsel ze serveren op basis van de goederen die in hun stad worden geproduceerd, waarbij elke selectie voordelen biedt voor zowel toeristen als gewone burgers. Nadat ze van deze heerlijke gerechten hebben genoten, zetten toeristen zich schrap voor een bezoek aan de Iron Tower, een gigantisch nieuw monument dat is geïnspireerd op een van ’s werelds beroemdste bezienswaardigheden.
Alle toeristische voorzieningen en bezienswaardigheden van de stad zijn makkelijk te bereiken dankzij het nieuwe bussysteem, dat gebruikt wordt om culturele plekken, zoals musea en dierentuinen, met elkaar te verbinden.

Als laatste introduceert Tourist Season nieuwe productieketens voor de chemische fabriek en modulaire boomgaarden. Beide gebouwen kunnen ingesteld worden om verschillende goederen te introduceren, wat een extra laag van uitdaging en flexibiliteit toevoegt.

Naast de lancering van Tourist Season, introduceert Anno 1800 ook een gratis update die spelers toelaat om:

  • bomen opnieuw te laten groeien op voorafgaande ontboste gebieden

  • de snelheid van de game te vertragen met 50%

  • hun profiel aan te passen tijdens het spelen van de game

  • nieuwe grondplaten te introduceren voor ornamenten

  • een wachtrij te creëren voor het onderzoeksinstituut

  • geld te versturen naar andere spelers in multiplayer

Bron: Persbericht


Game4Me

bottom of page