top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Alle hens aan dek: Port Royale 4 is nu verkrijgbaar

Uitgever Kalypso Media en ontwikkelaar Gaming Minds Studios maken bekend dat de scheepvaartsimulatie Port Royale 4 vanaf vandaag verkrijgbaar is voor PC, PS4 en Xbox One. Bekijk hieronder de launch trailer.


Port Royale 4 is de ultieme scheepsimulatie en biedt toegang tot een speelplaats van 12 miljoen vierkante kilometer vol ongerepte 17e-eeuwse Caribische landschappen om te verkennen en je in te vestigen. In de game kunnen spelers ingewikkelde productielijnen uitzetten over meerdere territoria, terwijl ze opdrachten uitvoeren voor de onderkoning van hun land om roem te verdienen, rijkdom te vergaren en hun nederzettingen te upgraden met diverse schepen en gebouwen. De game is naast de Standard-editie ook verkrijgbaar als Extended-editie met digitale soundtrack en exclusieve in-game content.

Spelers die een meer actiegerichte ervaring wensen, kunnen er ook voor kiezen om rivaliserende naties aan te vallen en hun schepen en nederzettingen te veroveren. Maar daarbij moeten spelers wel oppassen voor piraten en kapers met vergelijkbare plannen. Voor het eerst in de serie biedtPort Royale 4 ook de optie om zeeslagen turn-based uit te vechten met maximaal 16 schepen, inclusief kanonnen en speciale tactieken die uniek zijn voor elk land.


Bron: Persbericht


© Game4MeComentarios


bottom of page