top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Aliens: Fireteam Elite vanaf vandaag verkrijgbaar

Bereid je voor om oog in oog te staan met de angstaanjagende Xenomorphs in de nieuwe Launch Trailer van Aliens: Fireteam Elite, de intense co-op Survival Shooter die zich afspeelt in het Alien-universum van Cold Iron Studios en 20th Century Games. De game is vanaf vandaag verkrijgbaar op Xbox Series X|S, Xbox One, PS4 en PS5.

Aliens: Fireteam Elite plaatst je in de schoenen van een doorgewinterde Marine, waar je met een eigen Fireteam een wanhopige poging doet de groeiende Xenomorph-dreiging in te dammen. Spelers nemen het in vier unieke campaigns op tegen golven van meer dan 20 soorten vijanden, waaronder dodelijke Xenomorphs en Weyland-Yutani Synthetics.

Spelers kunnen hun eigen Colonial Marine naar hartenlust aanpassen met verschillende klassen, wapens, gereedschap en andere extra’s om de wereld van deze bloedstollende Survival Shooter te overleven.Het ontwikkelteam bij Cold Iron Studios heeft vandaag ook de post-launch content ontketend, bestaande uit een nieuwe Horde Mode en verbeterde graphics met de Day One Patch. De studio lanceert op 8 september Season One met een nieuwe klasse ‘Phalanx’, samen met nieuwe wapens en beloningen.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page