• Game4Me

Age of Empires III: Definitive Edition nu wereldwijd beschikbaar

Vandaag heeft World’s Edge op Xbox Wire aangekondigd dat Age of Empires III: Definitive Edition nu beschikbaar is met Xbox Game Pass voor PC, Steam en Windows 10.


Met de nieuwste Definitive Edition in de Age of Empire franchise hield het team rekening met de Age community en waren we blij te kunnen zeggen dat we elk belangrijk verzoek in de game hebben kunnen verwerken, zoals 4K graphics met ultra brede support, nieuwe LIVE multiplayer backend en matchmaking, volledig herbouwde assets en opnieuw opgenomen characteraudio, evenals het opnieuw spelen van elke film in alle campagnes vanaf het begin.

Age of Empires III: Definitive Edition bevat ook veel AI-verbeteringen, waaronder een gloednieuwe Extreme AI moeilijkheidsgraad, versnelde deck building en vooraf gebouwde decks, editor- en campagnetoolverbeteringen, vernieuwde gebruikersinterface met zowel klassieke als gemoderniseerde views, camera zoom mogelijkheden , en een groot aantal user controlled game en command opties om op elke gewenste manier van klassiek tot gemoderniseerd te combineren.


De release van vandaag stopt daar echter niet alleen. Twee nieuwe beschavingen voegen zich bij de 14 reeds beschikbare beschavingen: de Inca's en de Zweden. Beide beschavingen bieden nieuwe manieren om te spelen waarvan we zeker weten dat ze bestaande en nieuwe fans zullen bekoren. We hebben ook The Art of War toegevoegd aan Age of Empires III: Definitive Edition, evenals Historical Battles, waarmee de speler bepaalde historische engagement-uitdagingen uit de periode kan spelen die een grote aanvulling zijn op de Story Mode-campagnes.


Bron: Persbericht


© Game4Me

© Game4Me 2020

Info@Game4Me.be - België

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now