top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

actics Ogre: Reborn is nu verkrijgbaar voor PS5, PS4, Nintendo Switch en PC

Square Enix . maakt bekend dat Tactics Ogre: Reborn, een vernieuwde versie van de geliefde tactische RPG, nu verkrijgbaar is voor PS5, PS4, Nintendo Switch en PC. Tactics Ogre: Reborn biedt prachtig vernieuwde hd-graphics, herziene gevechtssystemen en sterk verbeterd geluid – inclusief volledig ingesproken cutscenes (Engels en Japans), opnieuw geproduceerde geluidseffecten en live opgenomen achtergrondmuziek van componist Hitoshi Sakimoto. Dit alles bij elkaar blaast Tactics Ogre nieuw leven in voor zowel de oude fans als een nieuwe generatie gamers.


Tactics Ogre: Reborn speelt zich af op de Valeriaanse eilanden, parels van de Obero-zee. Na vele jaren van oorlog stond eindelijk iemand op om de strijd te beëindigen: Dorgalua Oberyth. Deze zogenaamde "Dynast-King” bracht voor een halve eeuw vrede en voorspoed naar Valeria. Na zijn dood begon echter een burgeroorlog tussen drie partijen die het bloed rijkelijk liet vloeien op de eilanden van Valeria. In Tactics Ogre: Reborn volgen spelers het verhaal van een jongeman genaamd Denam Pavel, die in het midden van de bloederige strijd zit gevangen. Hoewel hij een weg naar vrijheid en gerechtigheid zoekt, zullen spelers snel ontdekken dat zelfs de nobelste doelen onmogelijk moeilijke keuzes met zich meebrengen.


Dit klassieke RPG-avontuur heeft een nieuwe vorm gekregen om spelers als nooit eerder mee te voeren in de wereld en intriges van Tactics Ogre. In Tactics Ogre: Reborn voeren spelers het bevel over een team eenheden die ze strategisch over het slagveld kunnen verplaatsen om met het turn-based vechtsysteem hun vijanden te overwinnen. In de loop van het avontuur kunnen spelers extra teamleden rekruteren, experimenteren met verschillende klasses, wapens, magie en vaardigheden, en belangrijke beslissingen maken die op verschillende punten in het verhaal bepalen hoe de gebeurtenissen zich verder zullen ontvouwen.


Bron: Persbericht


© Game4Me


bottom of page