top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

2K en Gearbox Entertainment kondigen Tiny Tina's Wonderlands aan

2K en Gearbox Entertainment kondigen vandaag aan dat Tiny Tina's Wonderlands - een geheel nieuw avontuur vol fantasie dat zich afspeelt in een onvoorspelbare wereld vol eigenzinnigheid, verwondering en krachtige wapens - begin 2022 uitkomt op de Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4 en PC.


In deze epische high fantasy-versie van het shooter-genre kunnen spelers hun eigen multiclass-helden creëren en aanpassen terwijl ze zich een weg banen door bizarre monsters en kerkers vol schatten op een zoektocht om de tirannieke Dragon Lord te stoppen. Kogels, magie en zwaarden botsen in een chaotische fantasiewereld die tot leven wordt gewekt door de uiterst onvoorspelbare Tiny Tina, die de regels bepaalt, de wereld in een oogwenk verandert en spelers op hun reis begeleidt.

Tiny Tina's Wonderlands is een volledige standalone ervaring met een rijke, verhaalgedreven co-op campagne voor maximaal vier spelers, evenals herhaalbare end-game content. In een gloednieuwe trailer die gisteren werd vrijgegeven, toonden 2K en Gearbox de unieke thema's van het spel, de fantastische setting en de cast van bekende sterren.


De spelers worden vergezeld door de eigenzinnige kapitein Valentine (Andy Samberg), de door regels geobsedeerde robot Frette (Wanda Sykes) en de geliefde, bommengoochelende Tiny Tina (Ashly Burch), die als gids dient voor de spelers in dit buitengewone tabletop-rijk waar regels zelden gelden. Tijdens hun zoektocht om de Dragon Lord (Will Arnett) te verslaan, ontmoeten de spelers een cast van sympathieke buitenbeentjes zoals een luit zwaaiende Bardbarian en hun eigen Fairy Punchfather.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page