top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

TT Isle of Man : Ride on the Edge 2 schakelt technisch een versnelling hoger


De beroemdste motorrace ter wereld laat weer van zich horen. Bigben en KT Racing delen met plezier alle technische verbeteringen die zijn toegevoegd aan TT Isle of Man – Ride on the Edge 2. De physics van de motoren zijn helemaal opnieuw gecreëerd om ze ultra-realistisch te laten reageren. Het gyroscopische effect is nu geheel geïntegreerd voor een nauwkeurigere besturing, terwijl motors bij hoge snelheid gaan wiebelen om coureurs erop te wijzen dat een valpartij dreigt. De remmen en schokbrekers zijn ook opnieuw ontworpen. Ze reageren nu op elke hobbel in de weg en creëren een rijervaring die nog dichter komt bij wat een echte motorrijder voelt.

Kijk over het stuur van je motor, gebruik de slipstream van je tegenstander om kostbare seconden tijdswinst te behalen en vind de beste lijnen door bochten om je motor zoveel mogelijk grip te geven. Slijtage van onderdelen is ook onderdeel van de game-ervaring: de remmen, wielophangingen, motor- en bandtemperatuur moeten allemaal worden gecontroleerd voor de beste rit en om het eind van het 60 kilometer lange circuit te bereiken, helemaal als je alle zes rondes van de race wilt halen!De beroemdste motorrace ter wereld laat weer van zich horen. Bigben en KT Racing delen met plezier alle technische verbeteringen die zijn toegevoegd aan TT Isle of Man – Ride on the Edge 2.

In TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 kun je de straten veroveren in één van de beroemdste races voor motorracefans. Dankzij het zorgvuldige werk van de KT Racing-teams kunnen spelers thuis een ongekende motorrace-ervaring beleven.De physics van de motoren zijn helemaal opnieuw gecreëerd om ze ultra-realistisch te laten reageren. Het gyroscopische effect is nu geheel geïntegreerd voor een nauwkeurigere besturing, terwijl motors bij hoge snelheid gaan wiebelen om coureurs erop te wijzen dat een valpartij dreigt. De remmen en schokbrekers zijn ook opnieuw ontworpen. Ze reageren nu op elke hobbel in de weg en creëren een rijervaring die nog dichter komt bij wat een echte motorrijder voelt.Kijk over het stuur van je motor, gebruik de slipstream van je tegenstander om kostbare seconden tijdswinst te behalen en vind de beste lijnen door bochten om je motor zoveel mogelijk grip te geven. Slijtage van onderdelen is ook onderdeel van de game-ervaring: de remmen, wielophangingen, motor- en bandtemperatuur moeten allemaal worden gecontroleerd voor de beste rit en om het eind van het 60 kilometer lange circuit te bereiken, helemaal als je alle zes rondes van de race wilt halen!

De game verschijnt in de eerste helft van 2020 voor PC en consoles

Bron: Persbericht

© Game4Me

bottom of page