top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Vier kerst met Harry Potter : Wizards Unite


Het is kerst in Harry Potter: Wizards Unite! In december beleef je een aantal welverdiende kerst-evenementen. Maar pas op voor de Calamiteit, die verschillende legendarische kerstherinneringen uit de tovenaarswereld zal oproepen. Deze maand bevat het spel de volgende nieuwe festiviteiten: Het evenement ‘Een briljante kerstcalamiteit, deel 1’: 3-10 december

  • Beleef opnieuw het winterwonderland van het Zweinstein-kerstbal, met de herinneringen van stellen als Hermelien en Viktor of Hagrid and Madame Maxime.

Communitydag december: 14 december

  • Help Hagrid bij het verzorgen van zijn magische wezens door Foundables uit Hagrid’s Hut Registry Page terug te halen. Speciale Viavia's nemen je mee naar de hut van Hagrid om enkele van de meest zeldzame magische wezens vrij te spelen.

Het evenement ‘Een briljante kerstcalamiteit, deel 2’:

  • Volg de herinneringen van Ron en zijn vrienden aan het kerstbal, zoals de herinneringen van Parvati en Harry of van Fred en Angelina.

12 taken van het kerstevenement

  • Doe mee met de feestvreugde door 12 taken te voltooien en bijzondere cadeaus uit te wisselen met vrienden via de nieuwe Geschenk-functie.

  • Verzamel speciale Geschenkdozen in herbergen, broeikassen en forten met daarin spreukenenergie, ingrediënten voor toverdranken, runenstenen en nog veel meer om als geschenk te geven aan je vrienden. Lees hier meer over deze functie

Bron: Persbericht

© Game4Me

bottom of page