top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Nieuwe Asterix & Obelix game tijdelijk verkrijgbaar voor 2 euro


Mindscape organiseert ter ere van de 60ste verjaardag van Asterix de Galliër een ludieke actie, waarbij de nieuwe game Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir voor slechts 2 euro verkrijgbaar is! In ruil voor de speciale 2-euromunt van Asterix (hierboven afgebeeld) kunnen fans een Limited Edition van de game ter waarde van € 49,99 ophalen op het kantoor van Mindscape in Amstelveen.

In zijn zestigjarig bestaan is Asterix uitgegroeid tot een held van wereldformaat. Om dit te herdenken werden er eerder dit jaar 310.000 munten van Asterix geslagen. Mindscape zet de Gallische held in het zonnetje en stelt de langverwachte game Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir beschikbaar in ruil voor deze 2-euromunt. Tot en met 20 december 2019 kunnen er in totaal zestig munten worden ingeleverd en iedere munt wordt door Mindscape omgeruild voor een Limited Edition van de game ter waarde van €49,99.

De 2-euromunt kan nog tot en met 20 december 2019 worden verzilverd op het kantoor van Mindscape*. Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir is vanaf 21 november verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en PC.

Bron: Persbericht

© Game4Me

#AsterixObelixXXL3TheCrystalMenhir #Mindscape #Avontuur

bottom of page