top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Beleef de Australian Open in AO 2


BigBen Interactive en Big Ant Studios, Australië’s grootste ontwikkelaar van sportgames, maken bekend dat de twee bedrijven zullen samenwerken voor de publicatie en distributie van AO Tennis 2, de tweede game in de officiële Australian Open-serie.

In AO Tennis 2 kunnen tennisfans zich vanaf de buitenbanen een weg spelen naar het hoofdevenement in de gloednieuwe, verhaalgedreven career-mode. Voor de eerste keer in AO Tennis is succes voor een jonge getalenteerde speler niet alleen afhankelijk van geweldig spel op het veld, maar evengoed van externe evenementen, waardoor spelers meer dan ooit op kunnen gaan in de wereld van professioneel tennis.

Spelers kunnen ook dit keer weer gebruikmaken van de uitgebreide content editor van Big Ant, waar de community in de eerste AO Tennis al gek op was, om elk element van de game aan te passen. Daarnaast komt alle content die gebruikers sinds de eerste game uit 2018 maakten en deelden ook beschikbaar in AO Tennis 2. Daarmee krijgen fans van de sport dus meteen al toegang tot ruim 20.000 spelers en honderden banen. Fans die de gloriedagen van hun favoriete spelers opnieuw willen beleven, kunnen in AO Tennis 2 aan de slag met een line-up van de grootste talenten van de ATP en WTA, inclusief Rafael Nadal, Ash Barty, Angélique Kerber en vele anderen. Alle locaties waarop wordt gespeeld tijdens de 2020 Australian Open zijn ook beschikbaar in de game, zodat fans kunnen genieten van maximale authenticiteit terwijl ze zich een weg door de Australische tenniszomer spelen. Big Ant heeft goed naar de community geluisterd en vele andere verbeteringen en nieuwe, door spelers gevraagde functies toegevoegd. Binnenkort worden meer details gedeeld over de career-mode en andere content.

Bron: Persbericht

© Game4Me

bottom of page