top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

PlayStation 5 heeft een releasedatum!


De opvolger van de PS4 werd al eerder onthuld, maar nu weten we ook wanneer de nieuwe console - die gewoon PlayStation 5 zal heten - in de winkelrekken ligt. Sony heeft onthuld dat de nieuwe console tijdens de Kerstperiode van 2020 in de rekken zal belanden. Dat wil zeggen dat we nog ruim een jaar mogen wachten op de release van de console.

Er verschenen al heel wat artikels rond de snelle laadtijden, en dat ligt in de lijn van de onthullingen dat de PS5 moet zorgen voor een betere spelervaring, naadloze overgangen en snellere responstijd van de console in het algemeen. Eén van de nieuwigheden zullen aanpasbare L/R knoppen zijn op de controller. Ontwikkelaars zullen deze kunnen instellen om bepaalde dingen in een verhaal 'echter' te laten voelen in je handen, zoals het aanspannen van een boog of remmen met een auto. Nog zulk aspect is dat er meer feedback zal zijn door de luidspreker van de controller. Dat wordt nu al gebruikt, maar moet nog intenser worden en zorgen voor meer immersie.

Wie had gehoopt om al beelden te zien van de PlayStation 5, of meer specificaties te weten te komen, is er aan voor de moeite. Dat zal Sony ongetwijfeld houden voor een groot event. Dan zullen we ook weten hoe groot de hap uit onze portefeuille zal zijn...

Bron: PS Blog US

© Game4Me

bottom of page