top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Sid Meier’s Civilization VI komt op 22 november naar PS4 en Xbox One


2K kondigde vandaag aan dat Sid Meier's Civilization VI op 22 november verschijnt voor PS4 en Xbox One. Met de aanstaande release van Civilization VI, de winnaar van The Games Awards Best Strategy Game en DICE Awards Best Strategy Game in 2016, is er voor het eerst sinds 2008 weer een Civilization-game beschikbaar voor Xbox- of PlayStation-consoles.

De basisgame zal beschikbaar zijn voor 49,99€, en alle uitbreidingscontent wordt beschikbaar als onderdeel van de aparte Civilization VI uitbreidingsbundel voor 39,99€. De Civilization VI uitbreidingsbundel bevat:

  • Civilization VI: Rise and Fall – voegt nieuwe gouden tijdperken en duistere tijdperken toe, een nieuw loyaliteitssysteem voor steden, en gouverneurs die in de stad van een speler geplaatst kunnen worden, waardoor de speler nieuwe keuzes, strategieën en uitdagingen krijgt;

  • Civilization VI: Gathering Storm – de meest succesvolle uitbreiding in de franchise ooit, waarbij spelers een actieve planeet ontdekken waar geologie en klimatologie nieuwe en unieke uitdagingen bieden;

  • 18 extra beschavingsleiders – kies dankzij de uitbreidingen uit een aantal van de meest gerenommeerde leiders uit de geschiedenis om je beschaving door de eeuwen heen te begeleiden, elk met unieke bonussen, gebouwen, eenheden en meer.

De game is al beschikbaar voor Switch en vanaf 22 november kunnen Switch-gamers ook het uitbreidingspakket van €39,99 kopen.

Bron: Persbericht

© Game4Me

bottom of page