top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Terminator Resistance verschijnt in november


De Engelse videogame-uitgever Reef Entertainment kondigt met trots de release aan van Terminator Resistance voor PC, PS4 en Xbox One. De game verschijnt op 15 november.

Het door Teyon ontwikkelde Terminator Resistance is een single player first-person shooter met een origineel verhaal dat is gebaseerd op de filmrechten voor de legendarische films ‘The Terminator’ en ‘T2: Judgment Day’. De game vindt plaats in een post-apocalyptisch Los Angeles, bijna 30 jaar na Judgment Day, en gaat dieper in op de Future War waar fragmenten van verschenen in de iconische films van James Cameron, ‘The Terminator’ en ‘T2: Judgement Day’.

Terminator Resistance introduceert een nieuwe held, Jacob Rivers, een soldaat van de Resistance Pacific Division. Ondanks het feit dat Jacob een gewone soldaat is, ontdekt hij al snel dat hij het doelwit is van de nieuwste SKYNET-dreiging die uit is op zijn vernietiging! SKYNET mag dan voorbestemd zijn om deze oorlog te verliezen, maar tegen welke kosten voor Jacob? Beleef de evenementen die leiden naar de beslissende laatste slag, vernietig de Defence Grid van SKYNET en help het lot van de mensheid te bepalen in de oorlog tegen de machines!

Bron: Persbericht

© Game4Me

bottom of page