top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Nieuwe Hitman 2-trailer toont de tropische (en dodelijke) stranden van Haven Island


Warner Bros. IE en IO Interactive hebben vandaag een nieuwe Hitman 2-trailer uitgebracht met een gloednieuwe sandbox-locatie, Haven Island (Malediven), die de spelers meevoert naar een luxueus resort voor de kust van India; de topbestemming waar rijke criminelen hun reputatie en identiteit herstellen.

Haven Island is verkrijgbaar vanaf 24 september en is een vervolg op de gebeurtenissen in de missie met de investeringsbank Milton-Fitzpatrick in New York. Agent 47 moet nu als gast met een valse identiteit afreizen naar het luxueuze resort. Terwijl hij undercover is, moet 47 drie verschillende doelwitten vinden en uitschakelen: Ljudmila Vetrova, een voormalig vertrouwenspersoon en het gezicht van Haven Island; Tyson Williams, de oprichter en CEO van het eiland; en Steven Bradley, een technisch expert en het brein achter het eigen softwareplatform van Haven Island.

Haven Island bevat een compleet tropisch resort vol geheimen en verborgen kansen, 20 niveaus van locatiebeheersing, vijf nieuwe items om vrij te spelen, nieuwe prestaties, trofeeën en een vrij te spelen pak. Verder is op deze locatie een portret van de winnaars van de Hitman Sniper Assassin-wedstrijd van vorig jaar te zien.

De Hitman 2 Expansion Pass is nu verkrijgbaar voor € 39,99.

Bron: Persbericht

© Game4Me

bottom of page