top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Gezelschapsspel The Escape Room komt met onder andere Jumanji-versie!


Identity Games voegt met Escape Room The Game: 2 Players en Escape Room The Game: Jumanji Family Edition twee nieuwe variaties toe aan de populaire franchise.

Nog geen ervaring met Escape Room The Game? Dan kun je een uitdagend en onvoorspelbaar spel verwachten! Om raadsels en puzzels op tijd te kunnen oplossen, is teamwork de sleutel tot succes. Ready, set, go!

Escape Room The Game: 2 Players In deze uitdagende en zenuwslopende 2 Players editie van Escape Room The Game werk je samen met 1 teamgenoot om puzzels op te lossen en verborgen aanwijzingen te vinden. Het is een race tegen de klok; je hebt maar 60 minuten om te ontsnappen. Als je nog nooit een Escape Room hebt gespeeld, bereid je dan voor op een compleet nieuwe ervaring! Bevat 1 introductie-avontuur en 2 complete avonturen.

Escape Room The Game: Jumanji Family Edition Voel de spanning van een Escape Room in je eigen huiskamer! In deze allereerste familie editie (10+) van Escape Room The Game moet je samenwerken om puzzels op te lossen en verborgen aanwijzingen te vinden. Deze Jumanji editie bevat 3 spannende avonturen geheel passend in het Jumanji thema. Bovendien is het spel volledig Nederlandstalig

Bron: Persbericht

© Game4Me

bottom of page