top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Anno 1800 DLC "Botanica" nu beschikbaar


De tweede DLC van Anno 1800, Botanica, is nu beschikbaar op PC. Daarnaast is vanaf vandaag de nieuwe dag-en-nacht-cyclus gratis beschikbaar voor alle spelers.Botanica brengt de culterele aantrekkelijkheid van de steden van spelers naar nieuwe hoogten met groene boulevards en vele kleurrijke, exotische planten uit alle hoeken van de wereld. Ook zijn 11 extra ornamenten toegevoegd aan de game, om een optioneel element van expressionisme toe te voegen aan de tuinen.

Botanica bevat 21 unieke botanische modules en een broeikas. Ook zijn bloembedden, vormbomen, 59 nieuwe planten en een muzikaal paviljoen toegevoegd. Met het muzikale paviljoen genieten spelers van hun geliefde tracks uit eerdere games van de Anno-franchise. Om Botanica te kunnen spelen moeten spelers het vierde Civilization Level behaald hebben.

Botanica is onderdeel van de Season Pass, maar is ook los verkrijgbaar. De Season Pass van Anno 1800 bevat naast de eerste twee contentupdates, Sunken Treasures en Botanica, ook de nog te verschijnen derde DLC The Passage.

Bron: Persbericht

© Game4Me

bottom of page