top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

EA en Popcap kondigen Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville aan


Popcap heeft vandaag Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville aangekondigd - een game die spelers verwelkomt in Neighborville, een gebied waarin het conflict tussen flora en de ondoden altijd in volle bloei staat. PopCap lanceert de nieuwe Plants vs. Zombies -titel met een geheel nieuwe manier om het nog vóór de release te spelen.

De game bevat knotsgekke actie die fans van de voorgaande Plants vs. Zombies-shooters kennen en waarderen. Spelers kunnen Prettig Park induiken voor simpele multiplayer-gevechten, of gebruikmaken van het sociale bord om teams te vormen met andere spelers. Spelers kunnen een einde maken aan alle gevaren in drie vrij verkenbare regio's, waaronder het bekende, centraal gelegen Stadscentrum van Neighborville, en de uithoeken van Neighborville verkennen: het hete en stoffige Berg Steil en het levendige maar vreemde Bos Bizar.

De spannende multiplayer-gameplay ligt centraal in Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville. Spelers kunnen het tegen elkaar uitvechten met 20 volledig aanpasbare personageklassen, waaronder terugkerende favorieten zoals de Erwtenschieter en de Happer. Maar er zijn ook een aantal nieuwe gezichten, zoals de Schaduwzwam, een meester van het duister, en de altijd energieke Elektrodanser. Daarnaast beschikt elke factie over een klasse die zich concentreert op teamwork: de Eik en Eikel, en de Ruimte-cadet. Spelers kunnen ook in elke spelmodus samenwerken met splitscreen co-op* en online co-op, of je nou samen op avontuur wil gaan in een van de levendige vrij verkenbare regio's of liever de directe confrontatie aangaat in een van de zes verschillende multiplayer-modi. Maar daar houdt de pret nog niet op, want na de release in oktober kunnen spelers ook genieten van festivals om nieuwe seizoensgebonden beloningen te ontgrendelen.

Bron: Persbericht

© Game4Me

bottom of page