top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Details Closed Beta en Year 1 Post-Launch Plan onthuld voor Ghost Recon Breakpoint


De TGhost Recon Breakpoint Closed Beta die speelbaar is van 5 tot en met 8 september op PC, PS4 en Xbox One en is nu beschikbaar om te pre-loaden. Toegang tot de bèta is voor spelers die de game hebben gepre-ordered, UPLAY+ -abonnees, spelers die hebben deelgenomen aan Online Technical Tests en willekeurig gekozen spelers die zich hebben aangemeld op ghostrecon.com/beta. Spelers krijgen tijdens de bèta de kans om deel te nemen aan Man Down, een speciaal in-game liefdadigheidsevenement om geld op te halen voor Child’s Play.

In de closed bèta ontdekken spelers een aantal gebieden en missies alleen of in 4-speler coöp. De bèta bevat twee Operation Greenstone-missies die deel zijn van het hoofdverhaal. Verder zijn er Auroa Missions die spelers meer over het eiland en zijn inwoners laten ontdekken en Faction Missions die acht nieuwe missies per dag bevatten. Daarnaast zijn er Drone Areas beschikbaar om de kracht van spelers te testen in een gevecht. Spelers nemen het op tegen Murmurs, Aamons en Behemoths, respectievelijk kleine, gemiddelde en grote drones. Meer informatie over de bèta vind je hier.

Gedurende de closed bèta hebben spelers de kans om deel te nemen aan Man Down, een speciaal in-game evenement voor Child’s Play, een globale NGO, waarbij spelers in coöp spelen en hun teammates moeten reviven wanneer ze neer zijn gegaan. Hoe meer spelers er meedoen, hoe meer er door Ubisoft wordt gedoneerd aan het goede doel.

Verder werd het Post-Launch plan voor Year 1 onthuld. Year 1 start bij de release van Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint met Operation Greenstone, gevolgd door Episode 2 en 3. Zie hieronder de details:

  • Nieuwe Avonturen: Elke episode brengt nieuwe verhaalgedreven content met zich mee die het hoofdverhaal van de game uitbreidt.

  • Nieuwe End-Game Content: Elke Episode brengt nieuwe end-game content met zich mee. Episode 1 bevat Project Titan Raid waar spelers een actieve vulkaan op een nieuw eiland ontdekken en ze al hun skills, geleerd op Auroa, gebruiken in intense 4-speler coöp uitdagingen. De raid is opnieuw te spelen en aanpasbaar voor elke speelstijl.

  • Nieuwe Faction Missions: Facties in de game evolueren naarmate de tijd verstrijkt en elke maand zijn er nieuwe verhalende Faction Missions die context en karakterontwikkeling brengen. Nieuwe Faction Missions zijn dagelijks beschikbaar en bevatten taken om facties en hun verhalen te ondersteunen.

  • Nieuwe Classes: Drie nieuwe classes komen in Year 1, startende met Engineer, een class met expertise in hacken.

  • Live Events: Deze evenementen bevatten VIP’s die Nomad helpen om nieuwe gevaarlijke bedreigingen tegen te gaan. Een nieuw evenement is beschikbaar bij elke Episode in Year 1 en duurt een maand lang.

  • PvP Updates: Naast de nieuwe, volledig in PvP-speelbare, classes die worden toegevoegd in Year 1, komen er nieuwe maps en updates om Ghost War-spelers scherp te houden.

  • Reguliere Nieuwe Content: Nieuwe content zoals nieuwe missies, activiteiten en unlockables zijn beschikbaar met elke nieuwe Episode.

Bron: Persbericht

© Game4Me

#GhostReconBreakpoint #Ubisoft #DLC #Shooter

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page