top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Cartoon Network en Boomerang vieren de start van het nieuwe schooljaar met tal van nieuwe reeksen


Het schooljaar staat voor de deur en na de schooluren willen kinderen al eens ontspannen. Dat kan vanaf september natuurlijk weer bij Cartoon Network. Met DC Super Hero Girls start een nieuwe superhelden animatiereeks op 28 september, van zaterdag t.e.m dinsdag om 15u55

De wereld redden is gemakkelijk als je een superheld bent. Het kwaad bestrijden terwijl je goede cijfers op school moet halen én een sociaal leven wilt hebben? Helemaal niet! DC Super Hero Girls zijn meer dan misdaadbestrijdende vriendinnen, ze zijn een uiteenlopende groep van toegewijde supertieners.

Ze werken samen terwijl ze strijden in Metropolis en gaan tegelijkertijd de strijd aan om op te groeien. Deze geweldige tieners ontdekken altijd weer nieuwe manieren om hun krachten onder controle te houden. Ze leren snel hoe ze moeten omgaan met de uitdagingen die komen kijken bij het leven van een tiener/superheld.

Maar ook Gumball komt met nieuwe afleveringen vanaf 16 september om 17u10

De familie Watterson is een doodgewone familie. Papa is een alledaags, roze konijn dat zijn dagen thuis op de bank doorbrengt, terwijl Mama in een regenboogfabriek werkt. Hun kinderen zijn ook vrij gewoon – zo heb je Gumball, een blauwe kat met een gigantisch hoofd; Anais, een 4-jaar oud geniaal konijntje; en tot slot goudvis Darwin, het huisdier dat deel van de familie werd nadat er benen uit zijn lichaam groeiden.

Ster van de show is Gumball, die te maken krijgt met de proeven en beproevingen van iedere 12-jarige jongen – zoals achterna gezeten worden door een dolle T-Rex, onder de blote hemel moeten slapen nadat een robot zijn identiteit heeft gestolen, of zich verkleden als cheerleader en de split doen om indruk te maken op het meisje van zijn dromen. Kortom, de alledaagse dingen die we allemaal al eens hebben meegemaakt. En dan zijn er nog nieuwe afleveringen van Bakugan: Battle Planet en de nieuwe reeks Mighty Mike.

Bakugan: Battle Planet volgt vanaf 9 september, elke dag om 20u35 de avonturen van Dan Kouzo en zijn beste vrienden: de eerste kinderen op aarde die een band kregen met de mysterieuze wezens die bekend staan als Bakugan! Wanneer Bakugan uit de aardkorst verschijnen in een mysterieuze wereldwijde 'ontwaking', moeten Dan en zijn vrienden leren hoe ze kunnen samenwerken met hun Bakugan, om de kwade krachten te overleven die de geheimzinnige wezens willen beheersen, bevelen of zelfs vernietigen. Dan en "De Geweldenaren" zorgen voor de bescherming van hun Bakugan, de aarde, en uiteindelijk het grote geheim onder hun voeten.

In Mighty Mike volgen we vanaf 16 september, elke dag om 16u45 de slimme hond Mike die elke ochtend weer wakker wordt met dezelfde gedachte: indruk maken op Cindy, de knappe hond van de buren. Helaas gooien drie schildpadjes, een poesje en twee gemene wasberen altijd op het verkeerde moment zijn plannen in de war.

En last but not least zijn er Tom en Jerry. Zij komen vanaf 14 september om 17u40 elke dag met één van hun films en dat tot en met 30 september!

Genoeg om naar uit te kijken op Cartoon Network!

bottom of page