top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Ontdek het belang van Companions in nieuwe GreedFall Trailer


GreedFall, de nieuwe RPG van Spiders Studio, zal je op een tocht naar onbekende landen zetten wanneer het uitkomt op 10 september voor PC, PS4 en Xbox Pne. Op het eiland Teer Fradee bepaal jij je eigen lot, maar dat doe je niet alleen. In de nieuwste Companions Trailer laten Spiders en Focus Home Interactive het belang zien van jouw Companions, jullie relaties en de verhalen die ze met zich meebrengen.

In GreedFall ben je bovenal een diplomaat. Jouw personage wordt gedefinieerd door hoe je omgaat met de unieke situaties waarin jij je bevindt en met wie je omgaat. Denk goed over je keuzes na, want elke Companion hoort bij één van de vele facties of gilden inclusief alle vooroordelen en ambities die dit met zich mee kan brengen.

Elke Companion heeft naast de invloed van de factiedoelen ook hun eigen persoonlijke quests. Ze kunnen besluiten je te verlaten wanneer je deze quests te lang negeert. Besluit je ze te helpen, dan kan je een bondgenoot (of minnaar) voor het leven hebben. Je Companions weten wat je zegt en doet, dus houd rekening met hun reacties voor je een keuze maakt.

Denk goed na welke twee Companions je meeneemt, gezien elke unieke vaardigheden biedt. Als je een uitdagend gevecht verwacht, overweeg dan om Coin Guard-huurling Kurt mee te nemen, die kan worden uitgerust als een stoere frontlinie-krijger. Wees buiten gevechten voorzichtig met het bedrijven van diplomatiek met een factie waar één van je Companions vijandig tegen is. Jouw keuzes zullen de wereld vormen, samen met het leven van de mensen erin.

Bron: Persbericht

© Game4Me

#Greedfall #SpidersStudio #FocushOmeInteractive #RPG #Actie

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page