top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Final Fantasy VIII Remastered verschijnt op 3 september


Square Enix heeft vandaag bekendgemaakt dat de bij fans zo geliefde role-playing game Final Fantasy VIIIRemastered op 3 september digitaal verschijnt voor PC, PS4, Xbox One en Switch. De game viert zijn twintigste verjaardag door de geliefde RPG naar moderne platformen te brengen, inclusief opnieuw gerenderde graphics die de personages als nooit tevoren tot leven wekken. In deze game stappen spelers in de schoenen van SeeD-rekruut Squall Leonhart en verzetsstrijder Rinoa Heartilly die samen de wereld moeten redden van de militaire natie Galbadia.

De geremasterde versie verrijkt de ervaring met de volgende vernieuwingen:

  • Battle Assist: De mogelijkheid om altijd maximale HP en ATB te hebben, en op elk moment Limit Breaks te kunnen gebruiken.

  • No Encounters: Een optie die confrontaties met vijanden uitschakelt, voor spelers die ongestoord van het verhaal willen genieten. Terwijl confrontaties met vijanden zijn uitgeschakeld, kunnen spelers nog wel genieten van de event battles in het verhaal.

  • 3x Speed Boost: Doorloop het spel drie keer zo snel.

  • De PC-versie krijgt ook extra opties, inclusief All Items (ontvang alle items, enkele items uitgezonderd), All Abilities, GF Max Level, Max Gil, Max Magic, All Limit Breaks, en All Cards (ontvang het maximale aantal Triple Triad Cards, uitgezonderd Rare Cards)

Bron: Persbericht

© Game4Me

bottom of page