top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Call of Duty: Modern Warfare introduceert de ultieme multiplayer modus


Activision en Infinity Ward hebben vandaag de multiplayer trailer van Call of Duty: Modern Warfare aan het publiek gepresenteerd. Call of Duty: Modern Warfare wordt op 25 oktober wereldwijd uitgebracht, met als doel alle soorten gamers samen te brengen in de ultieme multiplayer. De eerste details over de Modern Warfare multiplayer worden vandaag tijdens de wereldwijde livestream onthuld door enkele van de bekendste streamers ter wereld, waarbij kijkers een eerste blik kunnen werpen op de nieuwe online multiplayer. Spelers kunnen de game volgende maand al zelf ervaren tijdens de Modern Warfare-beta.

De Modern Warfare multiplayer werd door Game Critics verkozen tot “Best Online Multiplayer” en Best of E3 2019. De multiplayer biedt spannende online gameplay, ondersteund door een laag van strategie en tactiek. De multiplayer biedt een snelle close-quarters 2 vs. 2-ervaringen in Gunfight, traditionele 6 vs. 6 multiplayer gameplay en gevechten die 10 vs. 10 of zelfs 20 vs. 20 ondersteunen. Ook zijn er maps en gevechten voor nog meer spelers, zoals de nieuwe Ground War, een grootschalige modus, waarbij meer dan 100 spelers tegelijk kunnen strijden. En dat is nog maar het begin voor Modern Warfare fans.

Met een geheel nieuw arsenaal aan wapens en ongekend veel aanpassingsruimte via het nieuwe Gunsmith systeem, kunnen spelers hun multiplayer personages uitrusten voor ieder gevecht. Modern Warfare biedt geavanceerde visuals, met authentiek geluid, realistische wapenterugslag en -ballistics. Daarnaast zorgen de nieuwe gameplay mechanieken zoals kogelpenetratie, gun mounting, deurdoorbraak en ‘night vision’ multiplayer-maps met nachtkijkers (NVG's), voor een geweldige tactische ervaring.

Naast de onthulling van de multiplayer, heeft Infinity Ward ook de open beta van Modern Warfare aangekondigd met crossplay testen tijdens weekend 2. Dan krijgen fans de kans om hands-on de game te spelen voordat hij op 25 oktober wordt gelanceerd. De game is nu verkrijgbaar via pre-order voor early access tot de Modern Warfare-beta.

PlayStation 4 exclusieve beta

  • 12 -13 september (PlayStation 4)

  • 14 – 16 september (PlayStation 4)

Beta met crossplay-testen

  • 19 – 20 september (pc en Xbox One; open beta, PlayStation 4)

  • 21 – 23 september (PlayStation 4, pc, Xbox One)

Bron: Persbericht

© Game4Me

bottom of page