top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Hak en zaag je een weg door Jericho City in de nieuwe The Surge 2 Gameplay Trailer


The Surge 2, het actie-RPG vervolg van Deck13 en Focus Home Interactive, brengt de compromisloze, ledemaat-hakkende en dynamische gevechten op 24 september naar PlayStation 4, Xbox One en PC. In de trailer van vandaag zijn nieuwe wapens, omgevingen, vijanden, kolossale eindbazen en acties te zien die de formule verbeteren. Er zijn meer uitdagingen om te overwinnen, onderdelen om te pakken en upgraden en dreigingen om te overleven.

De iconische snelle gevechtsstijl en unieke targeting van ledematen van The Surge keren terug in een dynamische ervaring die zowel belonend als meedogenloos is. Verken nieuwe grotere en levendigere locaties; Jericho City is een immens gebied gevuld met geheime passages, gebouwen, facties, vrienden, vijanden en angstaanjagende eindbazen. Verlaten afgeraffelde megagebouwen staan pal naast serene parkjes die nu het jachtgebied zijn van nanomachines. Terwijl je een weg baant door deze nachtmerrie verdien je TechScrap en onderdelelen door de ledematen van vijanden te scheuren, waarna je ze gebruikt voor je eigen Exo-Rig.

De nanomachine-infestatie verslindt Jericho City terwijl verschrikkelijke samensmeltingen van mens en machine over straat zwerven en gangs, de overheid en sekteleden oorlog voeren om de meest waardevolle gebieden. Het is aan jou deze chaos te overleven en overwinnen wanneer The Surge 2 uitkomt op 24 september voor PC, PS4 en Xbox One.

Bron: Persbericht

© Game4Me

bottom of page