top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

EA SPORTS onthult Eden Hazard als coverster van FIFA 20


Vandaag maakt EA SPORTS bekend dat Eden Hazard (Real Madrid) op de cover van de FIFA 20 Standard Edition te zien zal zijn en dat Virgil van Dijk (Liverpool FC) de cover athlete wordt van de FIFA 20 Champions Edition.

Lees hieronder wat beide spelers te zeggen hebben over deze eer:

“EA SPORTS FIFA is de grootste voetbalgame ter wereld, en ik speel het al jaren tegen mijn broers”, zei Hazard. “Ik heb het geluk dat ik al eerder op de cover heb mogen staan, maar om wereldwijd op de voorkant van FIFA 20 te verschijnen is geweldig en ik hoop zoveel mogelijk gamers enthousiast te maken, net als wanneer ik dit seizoen het veld opga voor Real Madrid!”

“Het is een grote eer voor mij om op de cover van FIFA 20 te staan”, zei Virgil van Dijk. “Ik speel FIFA al zolang ik mij kan herinneren en daarom ben ik ongelofelijk trots dat ik Liverpool FC mag vertegenwoordigen op de cover van zo’n iconische game”.

De onthulling van Van Dijk en Hazard komt na de aankondiging van VOLTA FOOTBALL in FIFA 20, een geheel nieuwe ervaring die is geïnspireerd op small-sided football in kooien, op straten en futsal-velden over de hele wereld.

De FIFA 20 Standard Edition is wereldwijd verkrijgbaar vanaf 27 september en de Champions Edition zal 3 dagen eerder beschikbaar zijn via pre-order vanaf 24 september.

Bron: Persbericht

© Game4Me

bottom of page