top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Nieuw seizoen van Call of Duty: Black Ops 4 gaat van start


Het nieuwe community evenement voor Call of Duty: Black Ops 4 – Operation Apocalypse Z is nu verkrijgbaar voor PS4 en komt iets laten naar PC en Xbox One. Operation Apocalypse Z dropt hordes ondoden in de game en verspreid ze volgens de Zombies traditie via updates door de hele game. De nieuwe content omvat ook het debuut van de populaire Specialist “Reaper” in Black Ops 4, drie multiplayer-maps, een nieuwe spookachtige sfeer en een schat aan gethematiseerde personalisatie items en uitrusting om te verzamelen. Daarnaast zullen spelers terugkeren naar Treyarchs epische Aether verhaal in de nieuwe Zombies ervaring genaamd, Alpha Omega.

De nieuwe content van Operation Apocalypse Z’s die voor iedereen beschikbaar is

  • Nieuwe Blackout-updates – Nu de Zombie apocalyps is begonnen is de zonnige hemel boven de Blackout-map vervangen door meer ondode sferen. Zombies hebben het meeste leven uit het landschap gezogen en de levenden gedwongen om zich te verschuilen en te overleven in een diepe mist, vol van de vertrouwde Zombies-beelden en -geluiden. Op de agenda staat nog het debuut van de Zombie Blackout modus, inclusief Pandemic en Alcatraz horde.

  • Nieuwe Specialist – Reaper debuteert in Black Ops 4 en is nu in zowel Multiplayer als Blackout te spelen. Reaper is een geavanceerde gevechtsrobot met een robuuste vechtstijl die draait om de Scythe, een krachtige, minigun die twee handen vereist en zwaar geweervuur levert. Éen van de favoriete Specialisten onder de fans is ook uitgerust met een Radar Shroud die vijanden ervan weerhoudt hun minimap te gebruiken en een sensordart gebruikt om gebieden op de minimap van vijanden verborgen te houden.

  • Nieuwe Black Market Gear – De Black Market is aangevuld met diverse nieuwe wapencamo’s, outfits, gebaren en accessoires voor Operation Apocalypse Z, waaronder nieuwe wapens als de Reaver C86 Crossbow Special Secondary, Daemon 3XB Mastercraft, Black Ops III’s Argus Shotgun, MOG 12 MKll en Vendetta MKll.

  • Nieuwe Zombies-features – Operation Apocalypse Z introduceert nieuwe perks en elixirs op alle Zombies-maps om nieuwe variaties op de gameplay mogelijk te maken.

Naast de gratis content van Operation Apocalypse Z krijgen bezitters van de Black Ops Pass toegang tot andere nieuwe content, voor het eerst beschikbaar op PlayStation 4:

  • Nieuwe Multiplayer-map, Der Schatten – Hoog in de Oostenrijkse alpen ligt een besneeuwd dorp in de schaduwen van een kasteel, “Der Esendrache.” Gevechten vinden plaats in zowel heldere als duistere gebieden en dwingen spelers elkaar van dichtbij te bestrijden.

  • Nieuwe Multiplayer-map, Remnant – Een grote map in “The Museum of Unnatural History”, diep in de moerassen van Louisiana, waar duistere resten uit het verleden dorsten naar chaos en bloed. Compleet met een portaal dat spelers naar de andere kant van de map kan verplaatsen, is Remnant gebouwd voor gevechten op middellange afstand, met langere zichtlijnen langs de buitenkant van het museum.

  • Geremasterde Multiplayer-map, Havana – Havana is een nieuwe versie van het origineel uit Call of Duty: Black Ops. Het betreft een middelgrote map in een zonnige Cubaanse stad tijdens de Koude Oorlog-spanningen tussen Castro en de Amerikaanse regering. De map is ontworpen in een Z-vorm, wat leidt tot een combinatie van gevechten van zowel dichtbij als op lange afstand.

  • Nieuwe Zombies-ervaring, Alpha Omega – In de nieuwste Zombies-ervaring van Treyarch wordt de Aether verhaallijn vervolgd, waarbij spelers eerst met zowel de Primis- als Ultimis personages kunnen spelen. Hierdoor krijgen spelers nieuwe inzichten in het verhaal waarin verschillende tijdlijnen samenkomen. Spelers nemen het op tegen hordes nieuwe Zombies vijanden, moeten uitdagingen overwinnen en kunnen easter eggs ontdekken

Bron: Persbericht

© Game4Me

bottom of page