top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Final Fantasy XIV: Shadowbringers-videobeelden en post-launch-plannen onthuld


In de aanloop naar de lancering van Final Fantasy XIV: Shadowbringers op 2 juli, heeft producer en director Naoki Yoshida tijdens een Letter from the Producer LIVE-stream meer verteld over de updates die dit nieuwste uitbreidingspakket levert. Tijdens de stream werden nieuwe details en beelden onthuld, inclusief een nieuwe dungeon walkthrough-video en informatie over post-launch-content.

De nieuwste gameplay in de Letter from the Producer LIVE #52-stream toonden een nieuwe dungeon walkthrough, met een aantal verschillende dungeons van Shadowbringers, en een eerste blik op de Titania trial battle en high-level raid, Eden.


Daarnaast werden details over andere Shadowbringers-content en het releaseschema van post-launch-content onthuld:

  • Introductie van de hoofdrolspelers in Shadowbringers – Bekende bondgenoten als Thancred en Y’shtola zullen zich bij de Warrior of Light aansluiten, terwijl ze nieuwe personages, zoals Ran'jit en Vauthry ontmoeten. Meer informatie over de hoofdrolspelers van Shadowbringers is hier te vinden: https://eu.finalfantasyxiv.com/shadowbringers/story/

  • Updates voor crafting classes – Nieuwe acties en aanpassingen aan huidige acties, grote updates voor de crafting-UI en versoepelde vereisten om bestaande recepten te ontgrendelen.

  • Updates voor gathering classes – Nieuwe acties en eigenschappen voor alle klassen, updates voor het verzamellogboek, inclusief informatie over spawn-tijden en de mogelijkheid om snel een alarm toe te voegen om spelers aan spawn nodes te herinneren, en versoepelde vereisten om bestaande verzamelpunten te ontgrendelen.

  • Systeem-gerelateerde updates – Grotere opslagcapaciteit voor de glamour dresser, updates voor de gebruikersinterface voor retainers en achievements, toevoeging van nieuwe tomestones en verzamelaar/crafter-scripts, en nog veel meer.

  • Toevoeging van nieuwe werelden – De toevoeging van de Spriggan World aan het Chaos-datacenter en de toevoeging van de Twintania World aan het Light-datacenter

Bron: Persbericht

Game4Me

bottom of page