top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Ervaar intense rivalenstrijd met de nieuwe F1 2019 tv-reclame


Codemasters heeft vandaag de nieuwe trailer van de F1 2019 Official Videogame uitgebracht. De spannende trailer zal wereldwijd te zien zijn op digitale en lineaire televisiekanalen voorafgaand aan het steeds intenser wordende seizoen van de Grote Prijs Formule 1 Frankrijk 2019, snel gevolgd door de Grot Prijs Formule 1 2019 van Oostenrijk en de Grote Prijs van Engeland.

De spannende spot zit vol met actie van felle rivaliteiten die tijdens het F1 kampioenschap ontstaan in het heetst van de strijd.Ook de FIA Formula 2 Championship is te zien in de nieuwe trailer en geeft een blik op de feeder-serie waar spelers hun carrière starten voordat ze doorstromen naar de F1.Bovenal is de trailer ter ere van de F1 2019 Legends Edition en misschien wel de grootste F1-rivaliteit ooit: de rivaliteit tussen Ayrton Senna en Alain Prost! De trailer blaast deze rivaliteit nieuw leven in wanneer zij hun legendarische strijd uitvechten op de baan.

In de trailer is ook de visuele facelift te zien onder de felle lichten van Bahrain International Circuit en Singapore tot aan de zinderende hitte van Mexico, eindigend met een euforische overwinning en viering op het podium.

Bron: Persbericht

© Game4Me

#F12019 #Codemasters #Trailer #Race

bottom of page