top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

FIFA 20 verschijnt op 27 september met nieuwe VOLTA mode


Tijdens EA PLAY, heeft EA een compleet nieuwe ervaring aangekondigd in FIFA 20: VOLTA Football, een game mode geïnspireerd door voetbal in kleine teams dat overal ter wereld op straat, in kooien en op futsal-velden gespeeld wordt. Deze mode wordt met de game gelanceerd op 27 september voor PC, PS4 en Xbox One.

VOLTA Football laat spelers hun eigen character ontwikkelen, hun eigen individuele stijl uitdrukken, en laat de speler helemaal opgaan in een realistische straatvoetbalervaring. Een compleet nieuwe gameplay-stijl gefundeerd in voetbalrealisme dompelt spelers onder in de flow van de straat met nieuwe versimpelde trucjes en skill moves, nieuwe flair-animaties, of het gebruiken van de muur als ploegmaat. Kom meer te weten over nieuwe features en modes voor VOLTA die naar FIFA 20 komen.

Daarnaast levert Football Intelligence een hele nieuwe aanpak van de gameplay die de kwaliteitsstandaard in FIFA 20 verder verhoogt, en de authenticiteit die de spelers op het veld ervaren bevordert. Authentic Game Flow zorgt voor een grotere nadruk op het onderdeel van de game waar de speler daadwerkelijk controle over heeft, terwijl het de AI meer bewust maakt van tijd, ruimte en de positie van de speler op het veld. Decisive Moments worden opgemaakt door het compleet nieuwe Composed Finishing, wat de fundamentele waarden van het op goal schieten vernieuwd waardoor de speler meer consistent en koelbloedig kansen kan afmaken, en Controlled Tackling, dat het Active Touch System gebruikt om een aantal nieuwe animaties voor tackles toe te voegen. Ten slotte voegt Ball Physics een hoger niveau van realisme toe met verschillende trajecten die een schot onderweg kan afleggen, meer realistische tackle-interacties en gedrag dat aangestuurd wordt door de wetten van de natuur.

Bron: Persbericht

© Game4Me

bottom of page