top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Grid is terug!


Codemasters kondigde de terugkeer van GRID, die op 13 september de langverwachte herintrede maakt op PC, PS4 en Xbox One. GRIDl evert als vierde deel in de serie intense wiel-tot-wiel raceactie, over vier continenten in ’s werelds meest bekende straten en circuits. Kies uit GT-, Touring-, Stock-, Muscle-, Super-Modified auto’s en meer op racetypes zoals Circuit, Street Racing, Ovals, Hot Laps, Point-to-Point en World Time Attack.

GRID heeft de perfecte balans tussen risico en beloning voor elke soort racer. De responsieve handling en leercurve spreekt zowel casual arcade-gamers als de core simulatie-racers aan. Progressie wordt beoordeeld met liveries, player cards, teamgenoten, achievements en driving accolades. AI-bestuurders zorgen ervoor dat je tot het gaatje gaat om een podiumplek te verdienen in het GRID World Series Championship. Realistische schade heeft invloed op beide de prestaties van de auto en de handling, te veel botsingen met dezelfde racer zorgen ervoor dat die bestuurder uitgroeit tot Nemesis die er alles aan doet om wraak te nemen.

Fernando Alonso heeft zich gevestigd als één van de beste moderne racers over F1®, Endurance- en Stock Racing en heeft zich aangemeld als Race Consultant die ook in-game verschijnt. Spelers doen mee met een serie events tegen een deel van Alonsos Esports raceteam ‘FA Racing’ over meerdere raceklassen voor ze oog in oog te staan met de voormalig wereldkampioen in zijn beruchte Renault R26 F1

Bron: Persbericht

© Game4Me

bottom of page