top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Tom Clancy's Rainbow Six Siege onthult Operation Phantom Sight


Alle details zijn bekend betreffende Operation Phantom Sight, de nieuwe content update van Year 4 Season 2. Operation Phantom Sight introduceert Nøkk en Warden, een nieuwe aanvaller en verdediger, evenals een volledig herwerkte map van Kafe Dostoyevsky. Daarnaast introduceert het nieuwe seizoen updates voor de Rainbow Six Siege in-game store, de Ranked Playlist en nieuwe wijzigingen in de onlangs geïmplementeerde functie Reverse Friendly Fire.

In Season 2 herdefiniëren Nøkk en Warden hoe informatie wordt verzameld. Gewapend met de FMG-9 en SIX12-SD, gebruikt Nøkk haar high-tech HEL Presence Reduction gadget om geruisloos achter vijandige linies te sluipen terwijl ze onzichtbaar is voor camera's en drones. In de tussentijd gebruikt Warden zijn Glance Smartglasses om zijn zicht te verbeteren in rook en om immuun te worden voor flashes als hij stilstaat. Zijn M590A1 en MPX maken hem tot een krachtige en standvastige verdediger.

Naast deze twee nieuwe Operators kunnen spelers de volledig herwerkte map van Kafe Dostoyevsky verkennen. De map heeft ingrijpende wijzigingen gekregen om de gameplay te verbeteren. De eerste verdieping is herontworpen, nieuwe bomsites zijn op de tweede verdieping geplaatst en talrijke andere updates verbeteren de herspeelbaarheid en gameplay-mogelijkheden. Andere functies die in het komende seizoen worden geïntroduceerd, zijn onder meer: updates voor Reverse Friendly Fire op basis van data en feedback van de community, een herwerkte Ranked Playlist en een verbeterde in-game store.

Bron: Persbericht

© Game4Me

bottom of page