top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Assassin’s Creed Odyssey The Fate of Atlantis: Fields of Elysium komt 23 april


Fields of Elysium, de eerste episode van The Fate of Atlantis, de tweede post-launch verhaallijn voor Assassin’s Creed Odyssey is vanaf 23 april beschikbaar voor PC, PS4 en Xbox One. In deze verhaallijn vervolgt de Odyssee zich in het Griekse hiernamaals. Sluit nieuwe verbonden, neem het op tegen mythische wezens en ontdek de mysteries van het domein der goden.

Fields of Elysium bevat nieuwe Ability enhancements. Dit zijn aanpassingen die de huidige vaardigheden een nieuwe functie geven, wat een nog meer gepersonaliseerde speelstijl oplevert. De Ability enhancements zijn verdeeld over de verschillende takken van de skill tree: Hunter, Warrior en Assassin en worden vrijgegeven samen met de verhaallijn-episodes beginnend bij Fields of Elysium.

Spelers krijgen toegang tot The Fate of Atlantis door de verhaallijnen Between Two Worlds en Heir of Memories af te ronden en moeten daarnaast een personage van level 28 of hoger hebben. Voor spelers die niet voldoen aan deze eisen, introduceert The Fate of Atlantis een alternatief. Spelers krijgen de mogelijkheid om met een personage van level 52 aan de slag te gaan met vooraf ingestelde vaardigheden en items. Progressie gaat met dit alternatief echter niet over naar de main game save en achievements kunnen niet worden ontgrendeld.

Bron: Persbericht

© Game4Me

#AssassinsCreedOdyssey #Ubisoft #Actie #Trailer #DLC

bottom of page