top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Beleef het avontuur opnieuw met Assassin's Creed III Remastered


Assassin’s Creed III Remastered, inclusief Assassin’s Creed Liberation Remastered, is nu verkrijgbaar voor PC, PS4 en Xbox One. De game bevat alle singleplayer-DLC: Benedict Arnold Missions, Hidden Secrets en Tyranny of King Washington.

De wereld van Assassin’s Creed III is levendiger dan ooit dankzij 4K graphics en HDR op de PlayStation 4 Pro, Xbox One X en Windows PC. Herbeleef het verhaal van de Amerikaanse Revolutie door de ogen van de Brits-Inheems Amerikaanse krijgerszoon Connor. Terwijl de bloederige revolutie dichterbij komt, wordt Connors thuisplaats belaagd door een krachtige groep anti-revolutie strijders die zelf de macht zoeken over alle dertien kolonies. Geschokt door de verwoesting, komt hij in actie. Een decennialange reis op zoek naar vrijheid staat op het punt van beginnen.

Assassin’s Creed Liberation Remastered (inbegrepen bij Assassin’s Creed III Remastered) volgt het onvergetelijke verhaal van Aveline langs de drukke straten van New Orleans, vervloekte voodoomoerassen en eeuwenoude Mayaruïnes. Assassin’s Creed III Remastered is onderdeel van de Assassin’s Creed Odyssey Season Pass, maar is ook los verkrijgbaar. Daarnaast is Assassin’s Creed III Remastered vanaf 21 mei verkrijgbaar voor Nintendo Switch.

Bron: Persbericht

© Game4Me

#assassinsCreedIIIRemastered #Ubisoft #Actie #Trailer

bottom of page