top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Telltale's The Walking Dead bereikt de eindmeet met episode 'Take Us Back'


Het laatste seizoen van Telltale’s The Walking Dead is nu volledig verkrijgbaar onder de naam Telltale’s The Walking Dead: The Final Season. De langlopende, immens populaire franchise van Telltale komt daarmee tot zijn epische einde. Mindscape brengt dit langverwachte slotstuk, inclusief de allerlaatste episode genaamd ‘Take Us Back’, vandaag fysiek uit voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Na maar liefst zeven jaar komt Telltale’s The Walking Dead tot een einde. Ontwikkelaar Telltale Games heeft met deze titel in 2012 de toon gezet voor een volledig nieuw genre dat de harten van miljoenen spelers wereldwijd heeft gestolen. Bovendien sleepte de titel meer dan 100 Game of the Year Awards en twee BAFTA Video Game Awards voor ‘Best Story’ in de wacht.

Eind 2018 werd de Telltale Games studio gesloten, maar om de fans van de serie toch een glorieus einde aan te bieden, zijn de twee laatste episodes van The Walking Dead: The Final Season ontwikkeld door Skybound Games. Deze studio, onderdeel van Skybound Entertainment en de oorspronkelijke makers van de The Walking Dead comics, heeft de ontwikkeling van Telltale’s The Walking Dead overgenomen. Om de twee resterende episodes af te ronden hebben de oorspronkelijke ontwikkelaars die aan Telltale’s The Walking Dead hebben gewerkt (nu bekend als het #stillnotbitten team) de handen ineen geslagen met Skybound Games.

Bron: Persbericht

© Game4Me

bottom of page