top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Judgment komt 25 juni naar PS4


Judgment, de nieuwe titel van de geprezen Ryu ga Gotoku Studio, komt op 25 juni 2fysiek en digitaal uit voor PS4. Nog steeds achtervolgd door de demonen van zijn verleden, heeft ex-advocaat nu privédetective Takayuki Yagami de zaak met een gruwelijke seriemoordenaar in Kamurocho op zich genomen. Zoek naar aanwijzingen, verzamel bewijsmateriaal, spoor criminelen op en betrap ze op heterdaad.

Fysieke edities van Judgment bevatten een omkeerbare hoes met de originele Japanse cover-art voor het spel, samen met een Ryu ga Gotoku Studio-sticker. Spelers die de digitale editie van Judgment voorbestellen ontvangen een statisch thema met de stoere hoofdrolspeler Takayuki Yagami als bonus bij het afrekenen. Bovendien geven alle digitale pre-orders early access tot de volledige game op 21 juni. Ren door de straten van Kamurocho terwijl het spoor nog warm is en begin vier dagen eerder met het verzamelen van aanwijzingen!

Het onderzoek van Yagami is verre van eenvoudig; hij zal alles wat hij tot zijn beschikking heeft moeten gebruiken om de waarheid te ontdekken in deze zaak. Bekijk enkele gereedschappen die hij tot zijn beschikking heeft (inclusief een drone, lockpicks en de spieren van een groot voormalig yakuza-lid, om er maar een paar te noemen) in onze nieuwe Features Trailer! Zowel de Engelse als de Japanse versie van de trailer zijn nu beschikbaar.

Bron: Persbericht

© Game4Me

bottom of page