top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Nacon onthult de Revolution Unlimited Pro Controller voor PS4


BigBen Interactive, ontwikkelaar en distributeur van game-accessoires, maakt met trots bekend dat de nieuwe draadloze Revolution Unlimited Pro Controller begin 2019 verkrijgbaar is voor PS4.

Volgend op het succes van de Revolution Pro Controller en Revolution Pro Controller 2, samen goed voor wereldwijd 600.000 verkochte exemplaren, zet Nacon een stap vooruit in de ontwikkeling van accessoires die uitblinken in prestaties en comfort door het introduceren van de eerste PS4-controller met draadloze verbinding en next level-verbeteringen. De Revolution Unlimited Pro Controller voor PS4 is draadloos, maar kan ook met draad worden gebruikt. De controller is voorzien van een headset-ingang voor audio en communicatie en aan de onderkant van een bedieningspaneel voor directe bediening van de headset, gameprofielen en verbindingsinstellingen.

De Nacon Revolution Unlimited Pro Controller, met officiële licentie van Sony Interactive Entertainment Europe voor PS4, is verkrijgbaar in het eerste kwartaal van 2019. Meer informatie wordt binnenkort onthuld.

Bron: Persbericht

© Game4Me

bottom of page