top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

BigBen brengt allereerste Volleyball-game met Spike Volleyball


Bigben heeft Spike Volleyball onthuld, een nieuwe simulatie van één van de populairste sporten ooit. De game laat fans alle spanning en sensatie van hun favoriete sport beleven op consoles en PC.

Spike Volleyball is de eerste complete zaalvolleybalsimulatie. Vijftig nationale teams, zowel mannelijke als vrouwelijke, komen samen in een game die alle elementen van de sport getrouw simuleert. Snelheid, reflexen en samenwerking, alle ingrediënten worden samengevoegd voor een spectaculaire sportervaring. Beheer je eigen team en rekruteer spelers om met je team te vorderen in de Career-modus. Neem deel aan vele internationale toernooien in 13 verschillende arena’s, verander je strategie om je tegenstanders te verrassen, speel multiplayer online en lokaal en ga voor het wereldkampioenschap!

Smash, blok, floater… Leer alle volleybaltechnieken en beleef alle spanning van deze complexe teamsport, getrouw gereproduceerd met behulp van Unreal Engine 4 en motion capture. Spike Volleyball is vanaf 5 februari 2019 beschikbaar voor PC, PS4 en Xbox One.

Bron: Persbericht

© Game4Me

bottom of page