top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Rainbow Six Siege krijgt nog eens een Free-to-play weekend


Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is van 15 tot 19 november gratis speelbaar op PC, PS4 en Xbox One. Nieuwe spelers sluiten zich aan bij de inmiddels meer dan 40 miljoen spelers in de Tom Clancy’s Rainbow Six Siege-community en genieten van de volledige game met alle maps, modi en de 20 originele Operators.

Spelers die de game uitproberen tijdens het Free Weekend hebben de mogelijkheid om hun voortgang mee te nemen en ongestoord verder te spelen als ze de game besluiten aan te schaffen. Ze profiteren tussen 15 en 30 november bovendien van een korting tot wel 70% op de Standard, Advanced, Gold & Complete Editions. Hier kan je meer info vinden.

Het nieuwe seizoen van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Operation Wind Bastion, speelt zich af in Marokko en voegt twee gloednieuwe Operators aan de game toe. Daarnaast genieten spelers van een nieuwe gratis map, Fortress, een militaire trainingsfaciliteit in het Atlasgebergte. De volledige onthulling van Operation Wind Bastion vindt plaats tijdens de Pro League Finals op zondag 18 november in Rio de Janeiro, Brazilië.

Bron: Persbericht

© Game4Me

bottom of page