top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Soldaat Konrad Vollen onthuld in Warhammer: Chaosbane-video


Bigben en Eko Software presenteren een video van de soldaat Konrad Vollen, een van de vier speelbare personages in Warhammer: Chaosbane.

Konrad Vollen, een kapitein van het rijk, is vanaf zijn vroege jeugd getraind in de gewapende strijd. Hij is gespecialiseerd in close combat en gebruikt voornamelijk melee-aanvallen en speciale effecten voor de korte afstand. Met zijn schild houdt hij zich staande tussen grote aantallen vijanden. Acties als provocation, sprint en whirling attack maken hem tot een zeer krachtige eerste-linie-vechter. Deze kapitein heeft ook diverse vlaggen die hij in de grond kan plaatsen om zijn troepen te versterken en zelf speciale bonussen te krijgen.

Elk personage in de game heeft een unieke vaardigheid. Konrad Vollen is zo’n meester in het gebruik van zijn schild, dat hij er vijanden mee kan slaan om ze te verdoven. Dankzij zijn offers aan Sigmar, de wraakzuchtige god die hij aanbidt, kan hij ook nog andere passieve en actieve vaardigheden gebruiken die zijn vechtkwaliteiten verbeteren, zoals zijn indrukwekkende vuur-aura.

De game verschijnt volgend jaar voor PC, PS4 en Xbox One.

Bron: Persbericht

© Game4Me

#BigBenInteractive #EkoSoftware #WarhammerChaosbane #actie #Trailer

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page