top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Striphelden Asterix en Obelix schitteren in de nieuwe game Asterix & Obelix XXL 2


indscape brengt een nieuwe game uit met de nog altijd geliefde striphelden Asterix en Obelix in de hoofdrollen. In Asterix & Obelix XXL 2 zijn de kleine, slimme Asterix en zijn onafscheidelijke metgezel Obelix strijdlustiger dan ooit tevoren! Met prachtige graphics en een spannend avontuur wordt het geheid een gekke bende tijdens de eeuwenoude strijd tussen de Galliërs en de Romeinen. Asterix & Obelix XXL 2 is vanaf 29 november verkrijgbaar op PC, PS4 en Switch.

Het dorp is in chaos; de druïde Panoramix is verdwenen. Het lijkt net alsof Panoramix de Galliërs heeft verraden en zich heeft aangesloten bij Julius Caesar en de Romeinen. Waar is de druïde gebleven en wat is er gebeurd? De helden Asterix en Obelix staan klaar om een zoektocht te starten en dit mysterie tot op de bodem uit te zoeken! De gedetailleerde, kleurrijke graphics doen de, nog altijd populaire, stripboeken alle eer aan. Tijdens het avontuur kan je 6 verschillende werelden ontdekken. Wissel af tussen het spelen met Asterix en Obelix om gebruik te maken van hun unieke krachten. Speciaal voor de feestdagen is de game verkrijgbaar in twee bijzondere edities:

  • Limited Edition: deze gelimiteerde oplage bevat naast de game ook figurines van Asterix, Obelix en Idefix. Deze editie is verkrijgbaar op Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. (€ 49,99)

  • Collector's Edition: de game in een collector's box inclusief een T-shirt, 2 lithografieën en een 15 cm groot beeld van Asterix. Deze editie is verkrijgbaar op Nintendo Switch en PlayStation 4 (€ 99,99)

Bron: Persbericht

© Game4Me

#AsterixObelixXXL2 #Mindscape #Avontuur

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page