top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

De bal rolt in NBA 2K Playgrounds 2


2K kondigd vandaag de release van NBA 2K Playgrounds 2 aan. D twee-tegen-twee basketbal-arcadegame van ontwikkelaar Saber Interactive en 2K is nu verkrijgbaar op PC, PS4, Switch en Xbox One.

NBA 2K Playgrounds 2 biedt enorm veel manieren om zelf, met je vrienden of tegen de wereld te spelen. Het speltype Playgrounds Championship introduceert een wereldwijde competitie met klassering en meerdere competitieve solo- en coöp-klassement. Daarnaast ervaar je in het speltype Season hoe het is om je team door de competitie en de play-offs te loodsen. Er zijn ook online matches met vier spelers, co-op-matches tegen de AI, verbeterde matchmaking met dedicated servers, driepuntswedstrijden, off-the-wall power-ups, aangepaste matches en meer.

In NBA 2K Playgrounds 2 krijgen de legendes uit het basketbal de aandacht die ze verdienen. Er is nog meer energie en attitude dankzij nieuwe spelers, velden en meer. Wat te denken van cover-atleten Julius “Dr. J” Erving, Kevin Garnett, Karl-Anthony Towns en Jayson Tatum? De game bevat bij de launch meer dan 300 spelers, waaronder all-time grootheden als Michael Jordan en Kobe Bryant. Daarnaast komen er nog eens 180 spelers naar je toe in extra updates, waaronder Karaam Abdul-Jabbar. Speel op tien indrukwekkende nieuwe locaties over de hele wereld, inclusief Washington, D.C., St. Louis, Seoel en Australië. Er staan nog meer nieuwe velden in de planning voor na de launch.

Daarnaast bevat de game meer dan 100 bekende showstopping-moves, zoals Michael Jordan's dunk vanaf de vrijeworplijn, de Iceman-vingerrol van George Gervin en de self alley-oop van LeBron James. Ga ook aan de slag met personaliseren, dankzij nieuwe items zoals jasjes, shirts, broeken, korte broeken en schoenen. NBA 2K Playgrounds 2 biedt ook nog eens een soundtrack met gelicentieerde tracks van artiesten als Run The Jewels, Oddisee en DJ Premier.

Bron: Persbericht

© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page