top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

De strijd begint in Call of Duty: Black Ops 4


Black Ops 4 is gearriveerd! Call of Duty: Black Ops 4 is nu te downloaden en ligt wereldwijd in de winkels voor PC, PS4 en Xbox One.

Call of Duty: Black Ops 4 bevat drie verschillende speel modus: Multiplayer, Zombies en Blackout. Multiplayer biedt ruige, tactische grondgevechten die dit keer nog meer op het team aspect zijn gericht. In dit nieuwste deel keert het Pick 10 systeem terug, samen met vernieuwingen op het gebied van wapenbesturing, combatflow, health-regeneratie en spelerbewegingen. Black Ops 4 biedt een combinatie van nieuwe en terugkerende Specialists, elk met hun eigen unieke uitrusting en speelstijlen. Dit samen zorgt ervoor dat spelers niet alleen sterk zijn in hun eentje, maar pas echt tot hun recht komen wanneer er als team wordt samengewerkt.

Call of Duty: Black Ops 4 viert de tiende verjaardag van Call of Duty Zombies met een nieuwe Zombies wereld. Deze biedt bij de lancering al meteen toegang tot drie volledige Zombies ervaringen: IX, Voyage of Despair en Blood of the Dead. De actie in deze spelstand is helemaal naar eigen wensen aan te passen, met nieuwe systemen voor het maken en voltooien van community uitdagingen, en sociale systemen voor het verbinden van spelers.

Call of Duty: Black Ops 4 introduceert Blackout, de nieuwe Battle Royale modus die personages, locaties, wapens en uitrusting uit de serie samenbrengt in survivalgevechten in de kenmerkende Black Ops stijl. Blackout biedt land-, zee- en luchtvoertuigen en een hele reeks nieuwe en klassieke speelbare personages, inclusief campaign personages als Mason, Reznov en Woods; Zombies personages als Richtofen en Takeo; en Specialists als Crash, Battery en Seraph, om er maar eens een paar te noemen. De meest uitgestrekte Blackout map tot nu toe laat spelers strijden op locaties die zijn gebaseerd op populaire maps als Nuketown, Firing Range, Raid, Cargo en meer.

Bron: Persbericht

© Game4Me

bottom of page