top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

RIDE 3 - "The Motorcycle Encyclopedia" aangekondigd in een nieuwe trailer


Milestone kondigt vandaag “The Motorcycle Encyclopedia” aan, , een nieuwe trailer die middels de pagina’s van een virtueel magazine de categorieën motors presenteert die in RIDE 3 beschikbaar zijn. Een ware ode aan de motorsportcultuur.

Hieronder een kort overzicht met de 230 modellen die in de game beschikbaar zijn, opgedeeld in deze categorieën:

  • Naked & Heritage - Wind in je haar, in stijl.

  • 2 strokes – Het vervaarlijke geluid van brute kracht, steeds in het hart van veel bikers.

  • Vintage Bike – Voor de echte liefhebber is er niets beter dan te rijden met een onvervalst stuk geschiedenis. Het is belangrijk om het verleden te kennen, om zo de toekomst beter te appreciëren.

  • Maxienduro – Een nieuwe categorie motorfietsen in RIDE 3; de perfecte motorfiets om overal heen te gaan (en ook sneller).

  • Supermotard – Een rush aan adrenaline bij iedere bocht. Dankzij nieuwe en specifiek ontworpen off-road tracks, zal het mogelijk zijn om ten volle de kracht van de glijdende wielen te ervaren.

  • Sportbikes – koninginnen van ieder circuit, agressief en supersnel. De game bevat motorfietsen van alle belangrijke BSB teams (British Superbike), zoals Anvil Hire TAG Racing Yamaha, Bournemouth Kawasaki en de Be Wiser Ducati, waarmee Shane Bryne de laatste twee kampioenschappen wist te winnen.

Samen met de nieuwe trailer, geeft Milestone ook een nieuwe releasedatum vrij, vrijdag 30 november. Deze wijziging van releasedatum stelt de ontwikkelaars in staat de laatste aanpassingen door te voeren om een uitmuntende race-ervaring te bieden vanaf dag één.

Bron: Persbericht

© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page